Bananpandekager
Nu begynder det at blive risengrøds tid, men herhjemme bliver vi altså ikke rigtig mæt af risengrød, ihvertfald ikke så vi kan holde helt til morgenmaden. Derfor plejer vi altid at få bananpandekager som en slags dessert. De er nemme, kan serveres med ALT og smager faktisk ret godt!
Opskrift:
2 bananer
4 æg
1 dl havregryn
1 dl mel (vi bruger mere eller mindre alle slags undtagen rugmel. Mandelmel smager fantastisk!)
Kardemomme eller kanel
Vi propper det hele i en blender og blender til en ensformig masse. Har man ikke en blender, så kan bananerne moses godt, piskes sammen med æg. Mel, havregryn og krydderier blandes og ægge/banan blandingen røres i.
Steges på panden i lidt olie. Vi plejer at lave dem samme størrelse som amerikanske pandekager, det er sådan en fin størrelse til en barnehånd.
TIP: De smager rigtig godt med lidt skyr og frugt. Evt. lidt hakkede nødder.