Kreativt familieliv

Sangkuffert

Sangkuffert

Når nu den første jul nærmer sig, for en lille ny i familien. Så måtte vi i gang med at være lidt kreative herhjemme. For hvad giver man sådan en lille en? Som ikke fylder for meget (når nu mor og far bor i en lille lejlighed) og som er sjovt i længere end 2 måneder.
En sangkuffert! Det var ihvertfald hvad vi nåede frem til.

Så frem med blyant og farver, og i gang med at lave alle de klassiske børnesange.


Vi valgte at lave det som små puder, så da de fine tegninger var blevet farvelagt, scannede vi dem ind, printede dem herefter ud på transferpapir og strøg dem på et gammelt lagen. De små puder blev fyldt med pudefyld fra Ikea, de kan nemlig vaskes uden problemer.

Og de vagte lykke hos modtageren! Så må vi se om mor og far er med på at der skal synges!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux